FOTEG 2006


FOTEG Gıda Teknolojileri Fuarı 2006

Kenttur Mühendislik her sene olduğu gibi bu sene de FOTEG fuarında en son teknoloji gıda işleme ve gıda paketleme makinalarını sergiledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTEG 2006 Fuarında Sergilediğimiz Makinalar:


Alco Forming AFM 250
Almanya'nın ve dünyanın önde gelen formlama-unlama-bulama-pişirme-dondurucu üreticisi Alco'nun ileri teknoloji makinalarını standımızda sergiledik. Ayrıca Alco'nun döner flattener makinası da Türkiye'de ilk defa bu fuarda sergilendi

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

 

 

 

 

 


Alco Battering + Breading (Unlama + Bulama)
APT + APN 250 N

Almanya'nın ve dünyanın önde gelen formlama-unlama-bulama-pişirme-dondurucu üreticisi Alco'nun ileri teknoloji makinalarını standımızda sergiledik.

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

 

 

 

 

 


Alco Döner Flattener ASP
Almanya'nın ve dünyanın önde gelen formlama-unlama-bulama-pişirme-dondurucu üreticisi Alco'nun ileri teknoloji makinalarını standımızda görebilirsiniz. Ayrıca Alco'nun döner flattener makinası da Türkiye'de ilk defa bu fuarda segilendi.

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

 

 


Domino A 300
Kenttur Mühendislik, en son teknoloji paketleme makinaları ile birlikte en verimli kodlama çözümleri ve tüm kodlama ihtiyaçlarınız için Domino Inkjet ve lasetjet kodlama makinalarını tavsiye etmektedir. Domino kodlama makinaları hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen kardeş firmamız Tempo Makina Pazarlama A.Ş.'yi ziyaret ediniz.
www.tempoas.com

Hakkımızda | Site Haritası | Copyright | Bize Ulaşın | ©2003 Kenttur Mühendislik ve Pazarlama A.Ş.